VIVAX HOME WD-1650

VIVAX HOME WD-1650

  • €109,00

 

PËRSHKRIM

Fshesë me shumë funksionale WD-1650 në mënyrë efikase zbraz pluhurin dhe pastron sipërfaqet e lagura në shtëpi, garazh, punëtori ose makinë. Shtë i lehtë për t’u përdorur dhe ka një fuqi të lartë thithëse prej 1600W. Ajo gjithashtu ka një funksion të goditjes, kështu që ju lehtë mund të fryni gjethet nga oborri juaj dhe ndihmon kudo që nuk është e mundur boshatisja. Vrima e integruar e kullimit e bën të lehtë boshatisjen e rezervuarit pas pastrimit, dhe foleja 1000 W në fshesën me korrent ju lejon të punoni me mjete të energjisë. Kontrolli mekanik në dorezë bën të mundur rregullimin e rrjedhës së ajrit. Rezervuari ekstra i madh prej çeliku 50 L mundëson pastrim të gjatë. Filtri HEPA heq në mënyrë efektive grimcat e dëmshme dhe parandalon emetimin e tyre në hapësirë.