VIVAX TTR-98

  • €139,00


PËRSHKRIM

Frigorifer dhe frigorifer shumë praktik në nivelin e worktop Vivax TTR-98 do të kënaqë çdo përdorues që nuk ka nevojë për të ruajtur sasi të mëdha të ushqimit. Përveç që është energji efikase, siç dëshmohet nga klasa e tij e energjisë A +, ai gjithashtu zë shumë pak hapësirë. Shtë një zgjedhje ideale për hapësira më të vogla siç janë apartamente, dhoma, shtëpi pushimi ose apartamente më të vogla. Isshtë gjithashtu i popullarizuar me studentin dhe popullsinë që jeton si beqarë. Vëllimi i frigoriferit 84l me gjithsej dy rafte xhami do të sigurojë freskinë e ushqimit tuaj dhe do të zgjasë kohën e përdorimit, ndërsa sirtari në fund të frigoriferit do të lërë mundësinë e ndarjes së frutave dhe perimeve të freskëta nga pjesa tjetër e ushqimit. Frigorifer me një vëllim të përgjithshëm prej 14l do të sigurojë pastrim të sigurt të perimeve tuaja, akullore,mishi dhe gjithçka që dëshironi me konsum të ulët energjie me maksimum 4 yje. Nëse dëshironi, mund të ndryshoni edhe drejtimin e hapjes së derës me udhëzime shumë të qarta.