MicroUSB to Type C

MicroUSB to Type C

  • €3,00

  • Mbusheni telefonin tuaj me port Type C me kabllo microUSB përmes këtij adapteri.
  • Praktik dhe i domosdoshëm kur nuk e keni kabllon me vete.