VIVAX WFL-100623A

VIVAX WFL-100623A

  • €219,00


PËRSHKRIM

WFL-100623A, Shpejtësia 1000 rpm, Kapaciteti 6 kg, Numri i programeve 23, Pambuku tjetër 20 ° C, 30 ° C, 40 ° C, 60 ° C, 90 ° C, Sintetika 40 ° C, 60 ° C, Larja ditore 15 ', 30', 45 ', Vonesa e larjes 3h, 6h 9h, Lavanderi delikate 30 ° C, Lëpushje dhe rrotullim, Vetëm kullimi i ujit, Vetëm rrotullim, Vetëm pastrim., Klasa e energjisë A ++, E bardha në ngjyrë, dimensionet e pajisjes (WxHxD) 59 , 5 × 47.0 × 85.0 cm