VIVAX MINI BAR MF-45

VIVAX MINI BAR MF-45

  • €85,00


PËRSHKRIM

Vivax Mini bar MF-45, do të kënaqë shumicën e përdoruesve që kanë shumë pak nevojë për ushqime ftohëse. Përveç që është i mbytur në konsumin e energjisë, siç vërtetohet nga klasa e tij e energjisë A +, ai merr shumë pak hapësirë. Një zgjedhje ideale për dhomat e hotelit ose si frigorifer shtesë për dhoma individuale ose dhoma biznesi. Vëllimi i frigoriferit prej 39l do të sigurojë pije tuaj ose sasi më të vogla të freskisë ushqimore dhe kohën e zgjatur të përdorimit. Vëllimi i përgjithshëm i frigoriferit 4L është ideal për ruajtjen e sasive të vogla të ushqimit të ngrirë. Nëse dëshironi, mund të ndryshoni drejtimin e hapjes së derës me udhëzime shumë të qarta të bashkangjitura.