VIVAX EWH-80 VR

VIVAX EWH-80 VR

  • €115,00


PËRSHKRIM

EWH-V30L, Kapaciteti: 80L, Materiali i kontejnerit: çelik i emaluar, Fuqia e ngrohjes: 2000W; 230V, Presioni i punës: 0,6MPa, Ngrohja 15-75 ° C: 175 min, Instalimi vertikal, Garancia në enë dhe pjesët elektrike