Share Save PurIdea L02- Type C Cable

  • €4,00

  • -Gjatësia: 1200 mm
  • -E pershtatshme per pajisje me port Type C
  • -Dizajn i bukur
  • -Material PVC e përforcuar
  • -Mbushje e shpejtë dhe e sigurtë