PurIdea L02- Micro USB Cable

  • €3,50

  • -Gjatësia: 1200 mm
  • -E pershtatshme per pajisje me port Micro USB
  • -Dizajn i bukur
  • -Material PVC e përforcuar
  • -Mbushje e shpejtë dhe e sigurtë