Powerway Bluetooth Wireless Headset

  • €17,00

Bluetooth ndëgjuese me mikrofon te integruar.Dizajn i bukur dhe kualitet i lartë.
Specifikat:
  • Bluetooth: V2.1+EDR
  • Distanca operuese: 10m
  • Frekueca: 2.4GHz
  • Lidhja me kompjuter: USB 2.0
  • Formatet e përkrahura: MP3/WMA
  • Përkrahja e SD kartave: deri ne 32GB
  • AUX kabëll me gjatësi 1.5m