VIP Car Charger C219-Android

  • €6,00

  • -Mbushës për veturë
  • -Dalje e dyfsihtë, mundësi e mbushjes së dy telefonave përnjëherë
  • -E përshtatshme për telefona dhe për tableta
  • -Mbushje e shpejtë dhe e sigurtë