USB Cable 2in1 K473

  • €6,00

  • -Kabllo e dyfishtë 2 në 1
  • -E përshtatshme për iPhone dhe pajisje me port Micro USB
  • -Kabllo e përforcuar
  • - Dizajn i përshtatshëm