PurIdea L20- 2 IN 1 Cable (Type C to Type C to USB)

  • €5,00

  • -Kabëll e kualitetit të lartë, e përthyeshme, e fortë dhe e qëndrueshme për një kohë të gjatë
  • -Dizajn i hollë, zgjedhje efektive kundër përdredhjes, nyjëzimit dhe problemeve tjera.
  • -Type C konektor për pajisje me port Type C
  • -E përshtatshme për lidhjen e pajisjeve me port Type C
  • -Kokat e përforcuara me Alumin
  • -Gjatësia 2000 mm
  • -Mbushje e shpejtë 2.4A