PurIdea L19- 2 IN 1 (Micro USB dhe Type C)

  • €5,00

  • -Kabllo e kualitetit të lartë, e përthyeshme, e fortë dhe e qëndrueshme për një kohë të gjatë
  • -Dizajn i hollë, zgjedhje efektive kundër përdredhjes, nyjëzimit dhe problemeve tjera.
  • -Micro USB dhe Type C konektor për pajisje me port Micro USB ose Type C, kompatibilitet i lartë
  • -E përshtatshme për mbushje të dy pajisjeve përnjëherë
  • -Kokat e përforcuara me Alumin
  • -Gjatësia: 1800 mm