PurIdea L11- 2 IN 1 Cable (Lightning dhe Micro USB)

  • €5,00

  • -Kabëll e kualitetit të lartë, e përthyeshme, e fortë dhe e qëndrueshme për një kohë të gjatë
  • -Dizajn i hollë, zgjedhje efektive kundër përdredhjes, nyjëzimit dhe problemeve tjera.
  • -Lightning dhe Micro USB konektor për pajisje Apple dhe Android, kompatibilitet i lartë
  • -E përshtatshme për mbushje të dy pajisjeve përnjëherë
  • -Kokat e përforcuara me Alumin