PurIdea L09- Type C Cable

PurIdea L09- Type C Cable

  • €7,50

  • -Gjatësia: 1200 mm
  • -E pershtatshme per pajisje me port Type C
  • -Dizajn i bukur
  • -Material najlon i përforcuar
  • -Mbushje e shpejtë 4A dhe e sigurtë
  • -Transferim i shpejtë i të dhënave
  • -Kokat e përforcuara me Alumin