PurIdea L05- MIcro USB Cable

  • €5,00

  • -Gjatësia: 1200 mm
  • -E pershtatshme per pajisje me port Micro USB
  • -Dizajn i bukur
  • -Material TPE e përforcuar (e mbeshtjellur me gomë)
  • -Mbushje e shpejtë dhe e sigurtë