PurIdea L05- Lightining Cable

  • €5,00

  • -Gjatësia: 1200 mm
  • -E pershtatshme per pajisje te Apple
  • -Dizajn i bukur
  • -Material TPE e përforcuar ( e mbështjellur me gomë)
  • -Mbushje e shpejtë dhe e sigurtë